Vraaggesprekken

Interviews op RTV-Oost - met Peter van 't Riet - 2014
Over boeken, brochures en vrijwilligers werk (2011 tot heden)

RTV-Oost had een aantal malen een interview met Peter van 't Riet naar aanleiding van de verschijning van een nieuw boek. De interviews zijn helaas tijdelijk niet te beluisteren in verband met vernieuwing van de website van RTV-Oost. Via de linken kunt u nog wel de betreffende pagina's op die website benaderen.

30 november 2014 - RTV-Oost over Joodse humor

Op zondag 30 november 2014 werd een interview met Peter van 't Riet uitgezonden op Radio Oost in de rubriek Hoogtij. Onderwerp was zijn nieuwe boek over Joodse humor van Moos en Sam tot Abraham. Het interview ging voornamelijk over de witzen van Max Tailleur (hoofdstuk 2) en humor in de Bijbel (hoofdstuk 11). Het is te beluisteren via uitzending gemist: klik hier.


12 oktober 2014 - RTV-Oost over Joodse scheppingsverhalen
Op zondag 12 oktober 2014 werd door Radio Oost in de rubriek Hoogtij een interview met Peter van 't Riet uitgezonden naar aanleiding van zijn studie over Joodse scheppingsverhalen. Om het interview te beluisteren via uitzending gemist: klik hier. Wel even doorspoelen tot 21.00 minuten na het begin.


16 maart 2014 - RTV-Oost over het mensbeeld van de Tora
Op zondag 16 maart 2014 zond Radio Ooste een interview met Peter van 't Riet uit in de rubriek Hoogtij. Het onderwerp was "Het mensbeeld van de Tora naar zijn gelijknamige boek. U kunt de uitzending beluisteren op de website van Radio Oost:klik hier.


20 februari 2011 - RTV-Oost over het joodse karakter van de evangeliën
Op zondag 20 februari 2011 was een interview met Peter van 't Riet te beluisteren op Radio Oost in de rubriek Hoogtij over de inhoud van zijn boek Zonder Tora leest niemand wel.


This is the website of Peter van 't Riet